• Header 1

BEDANKT VOOR EEN SUCCESVOL 2019

 Jaguar Metalak Rally

Na het laatste grote evenement van 2019 is het tijd om even terug te blikken

Op zaterdag 28 september is de jaarlijkse Metalak Experience Rally 2019 gereden. Een prachtige rally door Noord Holland. Met zo'n 30 auto's zijn we gestart en geeindigd bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Voor de lunch was er een stop op het Kopje van Bloemendaal. Het was een zeer geslaagde klanten en relatie dag waarbij wij aan het einde van de dag van Sigrid Bakker een cheque van maar liefst € 6.000,- in ontvangst mochten nemen. Het is iedere keer weer heerlijk om te zien dat klanten, relaties, de gastheer/leverancier zo genieten en er tegelijk ook nog een significant bedrag voor een bijzonder goed doel bijeen wordt gebracht. 

Dit was tevens het laatste grote geplande evenement van Stichting CarolaHelpt in 2019.

We hebben diverse evenementen georganiseerd in 2019 waaronder de rally voor het 30 jarig jubileum van Schadenet B.V., een Spinning en Zumba Marathon georganiseerd door Sportstudio Boddieplan en Romée Hoogenbosch, de Haringparty waarvan Ton Koebolt de initiatiefnemer was, kunstverkoop door Rudi Keppels van Techno Benelux BV, de verjaardag van Hein Konings en die van Laurens Groen, de bruiloft van Joris en Suusje, de maandelijkse donatie van de Altac Coating Group en die van Metalak, de enorme donatie van Patrick Barky van Het Raadhuis, het jubileum van Delta Mobiliteit, waar Jan Lammers een geweldige bijdrage deed en ook nog de twee dames die zich lieten sponsoren om de vierdaagse van Nijmegen te lopen. Tevens willen we Ed van Craaijkamp van Drukkerij Enveloprint bedanken voor al het gratis geleverde drukwerk. Naast dit alles verdient de inmiddels beroemde "verdubbelaar" van Leontine het wel even om apart benoemd te worden. Al deze initiatieven hebben er voor gezorgd dat we inmiddels een enorm bedrag bijeen hebben gebracht voor het onderzoek van Prof. Dr. Christian Blank van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. 

In 2 jaar tijd hebben we maar liefst € 232.259,- ingezameld. Een fantastisch bedrag voor onderzoek naar de personalisatie van immuuntherapie tegen kanker. In 2017 deden we met trillende stem in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis de belofte om € 50.000,- bij elkaar te brengen. Niemand had ooit durven dromen dat we met z'n allen tot zo'n bijzondere prestatie in staat zouden zijn. 

Onze grote dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen in welke vorm dan ook. Er is door een enthousiaste groep mensen die de stichting belangeloos steunen enorm veel werk verzet. Uiteraard hopen we op jullie steun in 2020.

Heel veel dank namens het bestuur van Stichting CarolaHelpt!!

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.