• Header 1

Stichting CarolaHelpt

Stichting CarolaHelpt heeft tot doel vooruitstrevend onderzoek naar optimalisatie van immuuntherapie financieel te ondersteunen. Alle donaties komen direct ten gunste van een door ons gekozen onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Immuuntherapie is het nieuwe wapen in de strijd tegen kanker en wordt inmiddels bij verschillende soorten kanker ingezet als standaard behandeling. De resultaten zijn veelbelovend maar er is nog veel onderzoek nodig om behandelingen te optimaliseren en patiënt doelgericht te maken. Ons doel is om deze onderzoeken te financieren. De ontwikkelingen van immuuntherapie, onderzoeken en studies worden als eerste ingezet bij kankersoorten die niet reageren op bestaande behandelmethoden zoals chemotherapie en bestraling.

ANBI Beleidsplan                                            ANBI

Stichting CarolaHelpt heeft de ANBI status. Voor uw gift aan een ANBI gelden voor de schenker bijzonder aantrekkelijke belastingvoordelen

>> download hier het ANBI beleidsplan

De jaarrekening van Stichting CarolaHelpt wordt jaarlijks gecontroleerd door Joke Meijer van MLJ Administraties en Notaris Batenburg.

Het bestuur

Graag stellen wij ons bestuur aan u voor:

Mark van 't Schip

Mark van 't Schip

Voorzitter
Carola van 't Schip

Carola van 't Schip

Vice voorzitter
Saskia Booy

Saskia Booy

Secretaris
Joris Hoogenbosch

Joris Hoogenbosch

Penningmeester
Youp van ’t Schip

Youp van ’t Schip

Algemeen bestuurslid
Jolie van ’t Schip

Jolie van ’t Schip

Algemeen bestuurslid

Kerngroep ondersteuning

Het bestuur van Stichting CarolaHelpt wordt ondersteund door de kerngroep. De leden van de kerngroep houden zich bezig met het organiseren van zeer diverse activiteiten om donaties en nieuwe donateurs te werven. De kerngroep van de stichting bestaat uit de volgende personen:

artikelfoto1B

vlnr: Sasha Kartoidjojo, Paul van der Meij, Prof. Dr. C.U. Blank, Laurens Groen, Mark van 't Schip, Carola van 't Schip, Trieu My Van, Ton Koebolt, Caroline Bender, Rudi keppels, Saskia Booy, Hans Musters, Romée Hoogenbosch, Youp van 't Schip, Jolie van 't Schip (niet op de foto Jan Lammers, Leontine Sitters, Sigrid Bakker Ron van 't Schip, Stefan Hooijer en Frank Dobben)

 

Overhandiging Cheque door Carola aan Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.